Sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar i vår moské

I samarbete med Jönköpings kommun kommer vi att ha några feriepraktikanter (gymnasieungdomar), under sommarlovet, i vår församlingslokal på Mellangatan 40. Praktikanterna hjälper bl.a. med att ordna en del aktiviteter för barn och ungdomar och de som vill komma kan göra det kl 13-19 alla dagar utom onsdag och fredag (även lördag och söndag).  Videoföreläsningar från nätet, diskussionsgrupper, samtal och fika är några av aktiviteter som kommer att finnas med men de som är intresserade att delta kan komma med andra förslag på aktiviteter.

 Välkomna!

 Styrelsen för Bosniakiska islamiska församling i Jönköping

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s